Medewerkers aan het woord

Bij Alucol zijn we ons constant verder aan het ontwikkelen en verbeteren. In de afgelopen jaren is onze groep medewerkers gegroeid tot ruim 130, gepaard aan deze snelle groei komen natuurlijk ook de nodige uitdagingen. Hieronder zie je waarom onze medewerkers graag bij Alucol werken. Groei jij met ons mee?

Mohammed

“Ik ben sinds 1995 in dienst bij Alucol. Gestart als uitzendkracht  en daarna gewerkt als productiemedewerker in ploegendienst. Inmiddels een dagje ouder en de switch gemaakt naar de afdeling waar we zogenaamde specials maken. Dit doe ik nu in dagdienst en ik vind de afwisseling in het werk leuk. Een beetje puzzelen en lekker zelfstandig werken. Sfeer maken we zelf”.

Onno

“Eerder gewerkt als productiemedewerker bij Alucol en vervolgens aan de slag gegaan als operator. Een operator zorgt ervoor dat er een laagje kleur op de producten komt en dat deze krasbestendig worden. De uitdaging is om het zo goed mogelijk te doen. Een positieve instelling én een goede werk-prive balans zorgen ervoor dat je het goed naar je zin hebt bij Alucol”.

Koen

“Ik ben sinds 1999 in dienst en heb mezelf opgewerkt van productiemedewerker naar werkvoorbereider. Ik stuur mijn collega’s aan, maar werk zelf ook mee in de productie. Sinds 1999 is Alucol uitgegroeid naar een groot bedrijf waar veel nationaliteiten werken. Variatie in het werk en de collega’s maken voor mij het werk bij Alucol leuk”.

Ruud

“Ik ben bij Alucol gewoon binnengelopen en gevraagd of ze nog een lasser nodig hadden en nu werkzaam als medewerker technische dienst. Afwisseling in het werk maakt het leuk. Ik los storingen op, maar maak ook nieuwe dingen. Geen een dag is hetzelfde. Iedereen heeft zijn specialiteit, maar we helpen elkaar daar waar nodig. Het werk is leuk en mijn collega’s ook”.

Nauris Gambalats | Productiemedewerker

Nordmunds Liepa | Productiemedewerker

Lars Elders | Productiemedewerker

© Copyright - Werken bij Alucol